Cryptomeria japonica 10 Zaden

2,50

Cryptomeria japonica 10 Zaden

2,50

bekend als Japans cedar, is een bos boom afkomstig uit Japan en Zuid-China. Het is een lange, kegel-vormig evergreen met blauwachtig groen gebladerte en een massale stam met dikke roodachtig bruin schors die flarden en schillen in lange stroken.

Loading...

Beschrijving

Cryptomeria japonica, beter bekend als Japans cedar, is een bos boom afkomstig uit Japan en Zuid-China. Het is een lange, kegel-vormig evergreen met blauwachtig groen gebladerte en een massale stam met dikke roodachtig bruin schors die flarden en schillen in lange stroken.

Dit is een snel groeiende boom (maximaal 7 meter in 10 uears), die in zijn oorspronkelijke habitat, kunt get more than 50metres hoog met een diameter van de boomstam meer dan 3 m. sier exemplaren zelden al meer dan 20 meter hoog zijn, en veel van de benoemde selecties blijven veel kleiner. De takken zijn gerangschikt in horizontale lagen, oplopend op het eerste, dan hangend in de buurt van hun doeleinden. De afgevlakte, wig-vormige bladeren zijn ongeveer 1.3 cm lang en punt naar voren, terwijl hun bases gesp de twijgen. De bladeren zijn overlappende en druk in 5 rangen die spiraal rond en volledig camoufleren de twijgen. Mannelijke en vrouwelijke kegels, 2,5 cm of minder in lengte, zijn op dezelfde boom.

Extra informatie

Gewicht 0,0100 kg
USDA zone

Zone 10: -1,1 tot + 4,4 graden

Delen