0

Acer campbellii 10 zaden

2,50

Acer campbellii 10 zaden

2,50

Loading...

Beschrijving

Bent u op zoek naar een exotische toevoeging aan uw tuin? Maak kennis met Acer campbellii wilsonii, een prachtige plant afkomstig uit het zuidoosten en zuiden van centraal China. Ook bekend als “Three Gorges Maple” en Wilson’s esdoorn. Er is enige discrepantie in de naamgeving van deze boom, en gaat ook door Acer wilsonii. Deze karakteristieke boom staat op zijn verdienste en voegt een vleugje elegantie toe aan elk landschap.
Met een gemiddelde hoogte variërend van 30-50 ft, groeit de Acer cambellii wilsonii het liefst in bossen op een hoogte van 3000 tot 6500 ft boven zeeniveau. De bladeren zijn indrukwekkend groot en heldergroen, die tijdens het herfstseizoen levendig geel tot rood kleuren, wat een schilderachtig uitzicht op uw tuin geeft. De schors van deze soort heeft een gladde textuur, wat resulteert in een uitstekende decoratieve uitstraling.
De Acer campbellii wilsonii is een ideale aanvulling op elke tuin voor wie houdt van onderhoudsarme planten. Deze boom is winterhard en bestand tegen temperaturen tot -10°C, en hij is resistent tegen de meeste ziekten en plagen, waardoor hij relatief gemakkelijk te verzorgen is. Overweeg om het in uw tuin, voor uw huis of waar dan ook te planten die een vleugje groen en levendigheid nodig heeft.
Samengevat is Acer campbelli wilsonii, met zijn grote, opvallende bladeren en aantrekkelijke schors, een unieke soort die een exotisch tintje geeft aan elke tuin. Dus waarom wachten? Bemachtig vandaag nog Wilson’s esdoorn en tover uw tuin om tot een prachtig en sereen paradijs.

Aanvullende informatie

Gewicht ,02 kg
Delen