Passiflora purple giant 10 zaden

2,50

Passiflora purple giant 10 zaden

2,50

Kieming van Passiflora kunnen optreden in weken of enkele maanden duren.
Als uw huis is aan de lage kant van 20 ° C (68 ° F), zal uw zaad profiteren van bodemwarmte met een elektrische bodem opwarming kabel kit, of een verwarmingsmat. Het zal het begin van de groei te stimuleren, en helpen zaden te ontkiemen en snijd de kieming tijd met de helft. Bedek de bovenkant van de pot met plastic zodat de luchtvochtigheid hoog blijven.
Als je ziet wat kleine planten begint te ontluiken, open de bovenkant van de pot, elke dag een beetje, zodat de nieuwe zaailingen niet in shock van de vochtigheid te snel verlaagd. Verspenen elke zaailing als het groot genoeg is om te behandelen wordt, transplantatie in 7,5 cm (3-inch) potten. Pot zoals vereist. Deze planten hebben zeer fragiele witte wortels en moet met zorg worden behandeld bij het oppotten

Loading...

Beschrijving

Zaaien in de late winter / het late voorjaar en nazomer / herfst.
Voorafgaand aan Zaaien, Week de zaden voor 24 uur. Onderdompelen is gunstig op twee manieren: het kan een harde zaadhuid te verzachten en ook uitlogen geen chemische remmers in het zaad, dat kieming kan verhinderen. 24 uur in het water, dat begint met de hand warm is meestal voldoende. Als het weken langer het water moet dagelijks worden gewijzigd. Zaden van sommige soorten opzwellen wanneer ze worden geweekt. Zoals elk zaadje zwelt het moet worden verwijderd en gezaaid voordat het tijd om te drogen heeft. en de rest voorzichtig geprikt met een pen en keerde terug om te genieten. Zaaien in een venige compost, “net onder” met ¼ in van de bodem als de zaden hebben licht nodig om te ontkiemen.

Aanvullende informatie

Gewicht 0,0100 kg
USDA zone

Zone 10: -1,1 tot + 4,4 graden

Delen