Welkom in onze zadenwinkel

Bel voor advies:+31 (0)6 2124 8930

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
Kruiden een jarig zowel 2 jarig
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
  1. Peper mixed 5 soorten

    Peper mixed 5 soorten

    € 4,59

    Peper mixed Vanaf februari t/m maart zaaien in een kweekbakje bij 20°C of later buiten onder glas. Na verspenen in potten, in een kas of op de vensterbank zetten. Een echte Spaanse peper met scherpe smaak; ook zeer geschikt om in een pot op een balkon of een terras te plaatsen. Met ons aanbod van zaden kunt u uw eigen planten kweken. Meer info
  2. Peper Bhut Jolokia Red

    Peper Bhut Jolokia Red

    € 4,59

    Peper Bhut Jolokia Red is 1 van de heetste pepers ter wereld! Hij is maar liefst 125 x heter dan de Jalapeno peper, De planten worden 45 tot 120 cm hoog. Hele jaar kunt u ze binnen zaaien en op kweken zodat u altijd verse pepers heeft. Meer info
  3. BUZZY PEPER CAYENNE, SPAANSE LANGE RODE

    BUZZY PEPER CAYENNE, SPAANSE LANGE RODE

    € 1,89

    . Peper Cayenne. Vanaf februari t/m maart zaaien in een kweekbakje bij 20°C of later buiten onder glas. Na verspenen in potten, in een kas of op de vensterbank zetten. Een echte Spaanse peper met scherpe smaak; ook zeer geschikt om in een pot op een balkon of een terras te plaatsen. Met ons aanbod van zaden kunt u uw eigen planten kweken. Meer info
  4. Ornamental pompoen golden hubbard

    Ornamental pompoen golden hubbard

    € 1,59

    Golden Hubbard is een middelgrote oranje ronde pompoen met een wat gerimpelde huid. Prima geschikt om te koken, in te maken en op te vullen.Vanaf eind april tot half juni in de vollegrond op zaaibed en uitplanten in een vruchtbare grond. Middelgrote ronde oranje pompoen met een wat gerimpelde huid. Prima geschikt om te koken, in te maken en op te vullen. Meer info
  5. Buzzy rozemarijn

    Buzzy rozemarijn

    € 1,95

    Rozemarijn (Rosmarinus officinalis) is een vaste plant, eigenlijk zelfs een heestertje. De plant stamt uit de landen rond de Middellandse-Zee, maar bloeit ook in een gematigd klimaat. De stengels en blaadjes worden (vers en gedroogd) gebruikt bij vlees- en visgerechten, met name is de combinatie met lamsvlees zeer gekend. Ook wordt het gebruikt voor bonen, bouillons, soepen en stoofschotels. Rozemarijn moet met mate worden gebruikt, want de smaak is nogal overheersend. Fijn gewreven rozemarijn is een heerlijke smaakmaker bij het barbecueën. Van bloeiende topjes kan ook thee worden gemaakt. De thee geeft een kalmerende werking en helpt tegen vermoeidheid. De blaadjes enjonge scheuten laten zich goed drogen en moeten in een goed afsluitbare pot worden bewaard. Zaaien Rozemarijn is vorstgevoelig en moet dus tijdig worden beschermd. Kalkrijke grond en een zonnige, beschutte standplaats geven de beste resultaten. Op kalkgrond blijft de rozemarijn wel iets kleiner maar geeft meer geur af. Het is een langzame, groenblijvende groeier. Oude planten mogen niet te sterk worden teruggesnoeid. De beste zaaitijd is in maart - april in een zaaibakje onder glas of eind april- juni buiten op een zaaibed. De ontkieming kan onregelmatig zijn. Dek het zaaibakje af met huishoudfolie en plaats het op een lichte, warme plaats. Als er na 5-6 weken groene scheutjes verschijnen moet de folie worden verwijderd. Een keer verspenen en vervolgens buiten of in een flinke pot uitplanten. Plantafstand in de tuin is 30 x 30 cm. 's Winters tegen de vorst beschermen of (als kamerplant) binnenshuis laten overwinteren. Meer info
  6. Basilicum Basilico canella

    Basilicum Basilico canella

    € 1,95

    Deze kaneelbasilicum heeft een duidelijke kaneelsmaak en wordt gebruikt in de Arabische keuken, met name in gebak en desserts. Maart tot juli zaaien in een kweekbakje en na circa vier weken uitplanten, of in een bloempot en wat uitdunnen. Basilicum is een aromatisch, opwekkend en verwarmend kruid met krampstillende eigenschappen. In de keuken wordt basilicum vooral gebruikt in combinatie met tomaten en bij de bereiding van pesto. Verder lekker in sla, soep, eiergerechten en varkens- en lamsvlees. Meer info
  7. Basilicum a piccolo foglie

    Basilicum a piccolo foglie

    € 1,95

    De sterke smaak van deze kleinbladige basilicum geeft jouw gerechten als snel een Italiaans tingje. Voeg de fijne basilicum blaadjes pas op het laatste moment toe aan jouw gerechten. Maart tot juli zaaien in een kweekbakje en na circa vier weken uitplanten, of in een bloempot en wat uitdunnen. Basilicum is een aromatisch, opwekkend en verwarmend kruid met krampstillende eigenschappen. In de keuken wordt basilicum vooral gebruikt in combinatie met tomaten en bij de bereiding van pesto. Verder lekker in sla, soep, eiergerechten en varkens- en lamsvlees. Meer info
  8. Watermeloen - Sugar Baby

    Watermeloen - Sugar Baby

    € 1,95

    Watermeloen - Sugar Baby Half april in een zaaibak zaaien bij 20°C of later buiten onder glas. Na het verspenen in een kas uitplanten. Watermeloenen kunnen alleen buiten worden geplant op een beschutte, zonnige plek. Snoeien is niet nodig. Meer info
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren